Nijverheidsweg 19 - Udenhout

zzz
16986
2492
3577
Beschrijving

 

Gelegen op het bedrijventerrein “De Kreitenmolen” is deze MULTI-FUNCTIONELE BEDRIJFSRUIMTE te huur.

Het bedrijfspand heeft een totale oppervlakte van ca. 1.800 m2. Het bestaat uit 1 ruimte van 40 x 45 mtr, met een nokhoogte van 8,5 mtr en een goothoogte van 7 mtr. De bedrijfsruimte is voorzien van een asfaltvloer.

 

Doelgroep

Het bedrijfspand is voor diverse ondernemers geschikt zoals groothandel, productie, opslag en de (zakelijke) dienstverlening met behoefte aan een combinatie van kantoor en opslag, atelier/werkplaats en ruimte voor opslag van goederen of sportfaciliteiten, etc.
Dit kunnen zijn ondernemers met ambachtelijke bedrijfsactiviteiten op zoek naar bedrijfsruimte om hun werkzaamheden uit te kunnen oefenen en/of materialen op te slaan, in combinatie met kantoor, en tal van overige branches.

 

Kenmerken

- asfaltvloer, vloerbelasting 3500 kg/m2

- lichtstraten

- elektrische overheaddeur met loopdeur, hoogte 4,5 mtr, breed 4 mtr

- LED verlichting

- de bouw is staalconstructie met geïsoleerde wanden en geïsoleerd dak

- vrij overspanning van 45 mtr

Het is mogelijk om een sanitaire ruimte en een pantry te plaatsen. Tevens is het eventueel mogelijk om inpandige kantoorruimte te creëren

 

Parkeren

Aan de voorzijde van het gebouw zijn een aantal parkeerplaatsen aanwezig. Ook langs de doorgaande weg is voldoende parkeergelegenheid.

 

Locatie en ligging:
Het bedrijfspand is gelegen op het bedrijventerrein “De Kreitenmolen” en is gunstig gelegen aan de rand van Udenhout nabij de uitvalswegen richting Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Breda en Eindhoven. Dit bedrijventerrein heeft een goede bereikbaar met de auto, vrachtwagen en het openbaar vervoer (bushalte Spoorakker).

 

Bestemming
Het perceel is gelegen binnen de bestemmingsplan ‘Kreitenmolen 2011’ en heeft binnen dit bestemmingsplan de bestemming ‘Bedrijventerrein’. Er zijn bedrijven tot en met categorie 4.1 toegestaan.

Het volledige bestemmingsplan is in te zien via ruimtelijke plannen.nl. Huurder dient zichzelf van de juiste bestemming en eventuele vergunningen te vergewissen.

 

Huurvoorwaarden:

  • Huurtermijn: in overleg, maar minimaal 2 jaar (huurprijs is gebaseerd op een huurtermijn van 5 jaar)
  • Er geldt een wederzijds opzegtermijn van 1 jaar.
  • Huurprijs; € 55,- p/m2, te vermeerderen met BTW.
  • Huurprijs indexering: jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum (op basis van het CPI alle huishoudens (2006=100).
  • De huur, vermeerderd met de BTW, dient per maand per vooruitbetaling te worden voldaan.
  • Als zekerheidstelling geldt een borg ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met BTW.
  • Aanvaarding; per direct

 

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.